Krav til dokumentation ved ansøgning af medicinsk dispensation (TUE)

Få en oversigt over de konkrete krav til dokumentation for den enkelte behandling, når en idrætsudøver skal ansøge om medicinsk dispensation (TUE).

For at en ansøgning om medicinsk dispensation (TUE) kan behandles af Anti Doping Danmarks TUE-udvalget, stiller det internationale antidopingagentur, WADA, en række krav til medicinsk dokumentation for behandling af den enkelte lidelse. 

 

Nedenfor kan du hente de konkrete krav til dokumentation ved ansøgning om medicinsk dispensation (TUE) for de mest almindelige former for behandling, der kræver ansøgning om medicinsk dispensation (TUE). 


Er der ikke listet konkrete krav for den behandling, du skal ansøge om, kan du kontakte Anti Doping Danmarks TUE-ansvarlige Trine Skov Møgelvang på e-mail tsm@antidoping.dk eller telefon +45 51 21 05 31.

 

Inden du ansøger, bør du tjekke, om den behandling, du modtager, er forbudt i henhold til Dopinglisten, og om du tilhører en udøvergruppe, der skal ansøge om medicinsk dispensation (TUE). Tjek, om du skal ansøge

 

Download de enkelte tjeklister for dokumentation:

Yderligere information

Foto af Trine Skov Møgelvang

Ansvarlig for planlægning af kontrol i den organiserede konkurrenceidræt og koordinering med kontrollanter.

Ansvarlig for administration af medicinske dispensationer (TUE).