Spørg ADD

ADD har samlet materiale, som er relevant i for elever og lærere på skoler og ungdomsuddannelser under fanen ’Til elever og lærere.

Du finder svar på rigtig mange specifikke spørgsmål i ADD’s 'FAQ - ofte stillede spørgsmål'. Kan du ikke finde svar her eller andre steder på hjemmesiden, kan du benytte ADD’s skriftlige spørgeformular nedenfor.

Til elever og lærere
ADD har samlet materiale, som er relevant i for elever og lærere på skoler og ungdomsuddannelser under fanen ’Til elever og lærere'.

ADD giver ikke interviews til elever på skoler og ungdomsuddannelser! ADD modtager mange henvendelser fra elever på skoler og ungdomsuddannelser, der ønsker interviews med ADD. Det er desværre ikke muligt at imødekomme alle disse henvendelser af ressourcemæssige årsager.

Rådgivning
ADD har samlet henvisninger til information for en række specifikke målgrupper. Læs mere om information til: 

Kan du ikke finde svar på undersiderne, kan du kontakte ADD via den nedenstående spørgeformular, eller du kan kontakte ADD’s rådgivningstelefon på telefon 70 25 71 12. Rådgivningstelefonen er åben alle hverdage kl. 9.00-11.30.

Brug spørgeformularen
ADD opfordrer til at stille så konkrete spørgsmål som muligt. Gør det f.eks. klart, hvilket dopingstof, du spørger til, eller hvilken idræt det drejer sig om.

Generelle spørgsmål som ’hvad er doping?’, ’hvem tager doping?’ eller ’hvilke bivirkninger har doping?’ kan du finde svar på i 'FAQ - ofte stillede spørgsmål'.

*
*
*
Stil spørgsmål