Stop Doping - sig noget, hvis du ser noget!

Har du viden eller mistanke om doping, kan du indberette til Stop Doping. Giv din viden videre, og lad Anti Doping Danmark håndtere det. 

Viden fra idræts- og træningsmiljøerne er vigtig for at bekæmpe doping. Hvert år er indberetninger med til at udelukke dopede udøvere.

 

Giv din viden videre, og lad Anti Doping Danmark vurdere og undersøge sagen. Så bidrager du til at sikre en dopingfri idræt.   

Din indberetning er som udgangspunkt anonym, med mindre du angiver oplysninger om dig selv i indberetningen. Hvis ikke anonymitet er en forudsætning for din indberetning, opfordrer Anti Doping Danmark til, at du oplyser dit navn i indberetningen.

 

Anti Doping Danmark sikrer fortrolig håndtering af alle oplysninger. 

Hvem kan indberette til Stop Doping?

Alle kan indberette viden eller mistanke om doping til Stop Doping.

 

Vær opmærksom på, at systemet ikke må benyttes til bevidst falske anklager mod personer, og der må ikke indberettes bevidst usande oplysninger.

Hvad kan man indberette til Stop Doping?

Du kan indberette viden eller mistanke om doping. Systemet kan benyttes til indberetning af forhold, der vedrører overtrædelse af love og regler for doping.

 

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt din observation skal indberettes eller ej, opfordrer ADD dig til at indberette.

 

Vær opmærksom på, at systemet ikke må benyttes til bevidst falske anklager mod personer, og der må ikke indberettes bevidst usande oplysninger.

Tip Stop Doping

Scan QR-koden, og send dine oplysninger via sikker sms til Stop Doping. 

Kontakt Stop Doping

Foto af Søren Voss

Ansvarlig for efterretning og efterforskning inden for antidoping og bekæmpelse af matchfixing.

 

Håndterer henvendelser og sagsbehandling i EliteSupport.