Spørg ADD

Led efter svar på dit spørgsmål på vores FAQ (oftest stillede spørgsmål)
Brug søgefunktionen øverst på siden
Brug
guiden til elever i folkeskolen
Brug guiden til elever på de gymnasiale uddannelser
Brug guiden til lærere i folkeskolen og på ungdomsuddannelser

Anti Doping Danmark giver ikke interviews. - Vi får rigtig mange henvendelser fra skoleelever/studerende der gerne vil lave interviews. Det vil være en helt umulig opgave for os at imødekomme alle, og derfor er det ikke muligt at få et interview med os.

Spørgsmål – Du kan finde svar på mange spørgsmål, hvis du først orienterer dig på vores hjemmeside. Hvis du har spørgsmål, som du ikke kan finde svaret på, kan du stille spørgsmålet til vores eksperter. Jo mere præcist dit spørgsmål er formuleret, jo nemmere er det for os at svare på.

  • Stil så konkrete og specifikke spørgsmål som muligt - gør det fx klart hvilket dopingstof, du vil vide mere om eller hvilken idræt.
  • Generelle spørgsmål som "Hvad er doping?" og "Hvem tager doping" og "Hvilke bivirkninger er der ved doping" kan du finde svaret på i vores FAQ (oftest stillede spørgsmål).

Vi besvarer dit spørgsmål, så hurtigt vi kan - normalt inden for en uge. Skriv til os på denne side.


Rådgivning
- Har du brug for anden rådgivning så se ADD rådgivning

Har du brug for at tale med nogen om et dopingrelateret spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på tlf.nr.: 70 25 71 12,  vi er ved telefonen: mandag-fredag fra 9.00 - 11.30

*
*
*
Stil spørgsmål