Der er bestilt 0 produkter. Se samlet bestilling

Jubilæumsskrift

Det er med stor fornøjelse, at vi udgiver dette jubilæumsskrift som markering af den hidtidige danske antidopingindsats.

ADD blev født for at værne om idrættens værdier. Fairplay, ærlighed, leg, mod, respekt, fællesskab, solidaritet og sundhed. Som vi alle ved, kompromitterer og underminerer doping disse værdier. Vi ved desværre også alt for godt, at det ikke er alle, der ser sådan på det, og at der eksisterer kulturer og subkulturer inden for idrætsverdenen og i samfundet, som opererer under helt andre normer. Derfor er det afgørende at have et stærkt antidopingarbejde nationalt og internationalt, for at kunne beskytte den rene og ærlige atlet, og for at skabe rammerne for ren træning.

Du kan i jubilæumsskriftet læse meget mere om den fremsynede indsats, pionerer i dansk idræt har ydet for dopingbekæmpelsen i Danmark forud for ADD’s tilblivelse, og den fornemme indsats mange gode kræfter i og omkring ADD har leveret de seneste 10 år.

Vi vil også pege på de vigtigste pointer og indsigter fra det hidtidige arbejde, så fremtidens indsats kommer til at stå på skuldrene af den viden og de erfaringer, vi har høstet i antidopingarbejdets fortsat unge liv.

God fornøjelse med læsningen!