ADAMS APP

WADA lancerer app til ADAMS til hjælp for udøvere der skal indberette whereabouts

WADA har udarbejdet en ADAMS app, som vil kunne benyttes af de mere end 25.000 atleter verden over, som er udtaget til en prioriteret testgruppe og som derfor skal indberette de såkaldte whereabouts (oplysninger om opholdssted) i den internationale ADAMS-database, sådan at de står til rådighed for dopingkontrol uden for konkurrence. Alle danske udøvere i Anti Doping Danmarks prioriterede testgruppe vil kunne bruge app’en til indberetning af deres whereabouts.

Med app’en vil udøvere få nemmere adgang til at opdatere deres whereabouts i ADAMS, sådan at de opfylder kravet om indberetning af korrekte og opdaterede oplysninger om, hvor de kan lokaliseres til dopingkontrol. Ved hjælp af deres smartphone, kan udøvere indtaste, kontrollere og ændre deres whereaboutsdetaljer med blot et par klik. Ved hjælp af mobile meddelelser, hjælper app’en også atleterne til at huske deres forpligtelser til at indsende whereabouts inden de gældende deadlines.

App’en er lanceret til brugere af iPhone og Android enheder og kan hentes gratis fra iTunes App Store under navnet ADAMS App, og Google Play 

ADAMS APP

Læs WADA's  pressemeddelelse om den nye APP 

Åbner iTunes