Stop Doping

Du kan hjælpe os i arbejdet for et fair, sundt og trygt idræts- og træningsmiljø i Danmark

Stop Doping

Har du viden eller mistanke om brug eller distribution af doping, kan du indberette din viden sikkert gennem ADD's indberetningssystem.
Gå til indberetningssystem

Måske har du konkret kendskab til dopingbrug eller andre overtrædelser af antidopingreglerne. Måske sidder du med en vigtig brik, der samler et puslespil hos os, og giver os mulighed for at gribe ind overfor dem, der bryder reglerne.

Vi vil gerne høre, hvad du ved, og du kan lade os bekymre os om den videre undersøgelse og eventuel bevisførelse. Blot skal du give oplysningerne i god tro – det vil sige, at du ikke bevidst må give urigtige eller vildledende oplysninger.

Al information som videregives til vores indberetningssystem Stop Doping undersøges nærmere og bliver i relevant omfang anvendt til at forebygge og bekæmpe dopingmisbrug.

Du har mulighed for at indberette dine oplysninger anonymt enten skriftligt via vores online indberetningsformular eller ved at ringe til vores telefonsvarer, som vha. IP-telefoni sikrer, at vi ikke kan registrere dit telefonnummer.

Du har mulighed for at oprette en postbox til Stop Doping, hvorfra du efterfølgende kan kommunikere med os fuldstændig anonymt.

For at give os de bedste muligheder for at undersøge dine oplysninger og eventuelt indhente yderligere information, vil vi dog opfordre dig til, at angive dine kontaktoplysninger, så vi kan vende tilbage til dig.

Gå til Stop Doping

SIG NOGET HVIS DU HØRER ELLER SER NOGET!