Lisbeth Jessen bliver ny direktør i Anti Doping Danmark

Fra 1. februar tiltræder Lisbeth Jessen stillingen som direktør i Anti Doping Danmark. Sammen med organisationen skal hun fortsætte indsatsen for fair konkurrence og sunde træningsmiljøer.

02.12.2021

 

Stor ledelseserfaring og kompetencer i at opbygge relationer og samarbejde politisk og på tværs af organisationer har været nøgleemner i ansættelsen af ADD’s nye direktør.

 

Fra 1. februar 2022 træder Lisbeth Jessen ind i rollen som direktør for ADD. Hun har siden 2016 været direktør i Danner. Hun har desuden mange års erfaring fra politiet på cv’et med vægt på bl.a. efterforskning og forebyggelse af kriminalitet.

 

”Jeg glæder mig til at træde ind i Anti Doping Danmark. Organisationen arbejder strategisk i en udviklingsorienteret retning, jeg ikke bare kan se mig selv i, men også ser frem til at kunne understøtte med de erfaringer, jeg har – især i forhold til at etablere samarbejde og partnerskaber på tværs af offentlige, private og civilsamfundsorganisationer samt i det politiske landskab,” siger Lisbeth Jessen.

 

Hun ser frem til at gå ind i arbejdet med de vidt forskellige målgrupper, ADD arbejder med, hvoraf nogle af dem har det til fælles, at presset kan blive så stort, at de søger løsninger, der hører til blandt idrættens skyggesider:

 

”Vi skal selvfølgelig bekæmpe snyd og forbrydelse i idrætten, men vi skal i lige så høj grad forebygge og have blik for, hvad der skaber presset på idrætsaktive – uanset om vi taler talentfulde eliteidrætsudøvere, der skal præstere på højeste niveau, eller helt almindelige unge, der mærker presset for at leve op til urealistiske kropsidealer, de har set på sociale medier.”

 

Som direktør skal Lisbeth Jessen indgå i et ledelsessamarbejde med ADD’s vicedirektør og stå i spidsen for 17 sekretariatsmedarbejdere samt deltidsansatte fitnesskonsulenter og dopingkontrollanter fordelt i hele landet.

 

”Anti Doping Danmark agerer i et idræts-, sundheds- og antidopingfelt i stor udvikling, og hvor medarbejdere med en bred fagsammensætning og stor ekspertviden arbejder. Derfor har bestyrelsen lagt vægt på at vælge en erfaren leder, der formår at skabe plads til medarbejdernes faglighed og er involverende i sin ledelsesstil,” siger formand Leif Mikkelsen, Anti Doping Danmark.

Lisbeth Jessen er ny direktør for ADD

Yderligere information

Formand Leif Mikkelsen:

Telefon 42 54 34 94

 

Tiltrædende direktør Lisbeth Jessen:

Telefon 30 78 58 48