Anti Doping Danmark søger blodkontrollant i Hovedstadsområdet

07.06.18
Er du uddannet til at tage blodprøver i forbindelse med dit daglige arbejde og
interesseret i idræt og at deltage i kampen mod doping? Så har vi måske den rette opgave til dig.

Jobbet
Dit arbejde vil bestå i at udføre dopingkontroller dvs. opsamle blod og urin på mandlige danske idrætsudøvere i henhold til de internationale regler på området.

Du skal kunne optræde myndigt og med respekt for udøverens privatliv, når du udfører kontrollen, som hovedsageligt vil ligge i de tidlige morgentimer eller i weekenden, dvs. uden for normal arbejdstid.

Du skal være kvalitetsorienteret og vant til at sætte dig ind i og udføre arbejdsopgaver i henhold til foreskrevne procedurer. Du skal desuden være fleksibel og kunne træde til med kort varsel, når behovet opstår. Arbejdstiden vil variere fra uge til uge men vil typisk være på 2-5 timer om ugen.

Din oplæring vil foregå i Idrættens Hus i Brøndby samt i felten, og du skal påregne kvartalsvise møder i Brøndby med de andre kontrollanter.

Dine faglige og personlige kompetencer

  • Uddannet til at tage blodprøver.
  • Kvalitetsorienteret.
  • Interesseret i at arbejde med mennesker og skabe rammerne for en god dopingkontrol.
  • Evner at arbejde selvstændigt såvel som i teams.
  • Interesseret i og kendskab til idrætten.

Vi forventer, at du er empatisk, tillidsvækkende, og har gode kommunikationsevner. Derudover skal du have evnen til at kunne bevare overblikket og holde hovedet koldt, hvis/når uforudsete hændelser opstår. Egen bil er en fordel.

Anti Doping Danmark har i øjeblikket 15 fuldtidsansatte, der alle arbejder i Brøndby, samt cirka 40 kontrollanter, der er ansat på timebasis. Du kan få mere information om Anti Doping Danmark på www.antidoping.dk.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at ringe på telefon 43 26 25 38. Ansøgning indsendes snarest til Jakob Mørkeberg på e-mail jmo@antidoping.dk. Ansøgningsfristen er d. 20. juni 2018 med tiltrædelse hurtigst derefter.