Nyheder

Søg

24.04.19 Konsulent til forebyggelse af fitnessdoping

Vil du være med til at arbejde for sunde træningsmiljøer i fitnesscentrene særligt med fokus på unge? Brænder du for udvikling, forebyggelse, formidling og at arbejde sammen med mange forskellige fagligheder og mennesker?

Læs mere

08.04.19 Årsrapport 2018 er klar

Anti Doping Danmark har offentliggjort sin årsrapport 2018. Årsrapporten belyser Anti Doping Danmarks aktiviteter og mål for 2018 samt præsenterer 2018-regnskabet for organisationen.

Læs mere

02.04.19 ADD-direktør bliver præsident for iNADO

Bestyrelsen i sammenslutningen for nationale antidopingorganisationer, iNADO, har udpeget direktør Michael Ask fra Anti Doping Danmark som præsident for organisationen.

Læs mere

12.03.19 ADD underskriver fælles udtalelse fra nationale antidopingorganisationer

Anti Doping Danmark underskriver udtalelse fra en række nationale antidopingorganisationer der opfordrer til reformer af antidopingsystemet.

Læs mere

24.01.19 ADD tilslutter sig udtalelse fra nationale antidopingorganisationer

Anti Doping Danmark underskriver udtalelse fra en række nationale antidopingorganisationer efter Ruslands udlevering af data laboratorium til WADA.

Læs mere

02.01.19 ADD underskriver fælles udtalelse om Rusland

Anti Doping Danmark har tilsluttet sig en fælles udtalelse om Rusland, der senest ved udgangen af 2018 skulle udlevere dopingkontroldata fra Moskvas dopinglaboratorium, som det var krævet af WADA.

Læs mere

23.11.18 ADD indstiller Dansk Atletik Forbund til Kulturministerens Idrætspris

Kulturministeriet har offentliggjort kandidaterne til Kulturministerens Idrætspris 2018. Anti Doping Danmark har indstillet Dansk Atletik Forbund for sin indsats for fair idræt.

Læs mere

22.11.18 Steroidbrugere er overrepræsenterede i sundhedssystemet

Sundhedsprofilen blandt steroidbrugere er betydeligt dårligere end almenbefolkningen. Højere dødelighed, flere hospitalsbesøg og overrepræsentation inden for en lang række lidelser kendetegner brugere af anabole steroider i sundhedssystemet.

Læs mere

22.11.18 Vi skal forebygge, at unges kropsidealer fører til sygdom

Kronik

Læs mere

29.10.18 Antidopingledere bakker op om udøveres ønsker om WADA-reformer

Ledere fra 18 antidopingorganisationer tilkendegiver i en fælles udtalelse deres støtte til forandringer af ledelsen og forvaltningen af WADA, der kan styrke den internationale antidopingindsats og genskabe tilliden til det internationale antidopingsystem.

Læs mere