Anti Doping Danmark søger fitnesskonsulent

Vil du være en del af indsatsen mod doping i fitnessmiljøet? Er du dialogskabende, troværdig, selvstændig og kan lide at arbejde med mennesker?

Anti Doping Danmark (ADD) øger indsatsen mod brug af motionsdoping blandt kvinder i landets motions- og fitnesscentre og søger derfor en fitnesskonsulent, der kan varetage den forebyggende indsats i centrene og gennemføre dopingkontrol på kvinder.

Jobbet
Du skal være på farten i hele Danmark, men primært i Jylland og på Fyn, som kørende konsulent med fokus på ADD’s dialogbaserede og forebyggende antidopingprogram. Du skal indgå i dialog med personale, frivillige og medlemmer i centrene, rådgive om antidopingtiltag og gennemføre dopingkontrol med urinprøve på kvinder.

Jobbet kræver kørekort og egen bil, og arbejdsstedet er med udgangspunkt i dit hjem, men med jævnlig kontakt til ADD’s sekretariat i Brøndby.

Ansættelsen forventes at være mellem 10 og 15 timer ugentligt. Timerne er fleksible, men du kan forvente arbejdstid i både dag- og aftentimer.

Dine kompetencer:

  • Erfaring med at rådgive og vejlede andre.
  • Interesse i at arbejde med mennesker og at skabe rammer for konstruktiv dialog.
  • Gerne erfaring med konflikthåndtering.
  • Viden, interesse og gerne erfaring med at arbejde med samfundsmæssige og/eller sundhedsmæssige problemstillinger.
  • Evne til at arbejde selvstændigt og sammen med andre.
  • Viden inden for fitnessområdet og kendskab til dopingstoffer, som typisk bruges i fitnessmiljøet.

Vi forventer, at du er empatisk, tillidsvækkende, dialogskabende og svær at få ud af balance. Du skal kunne arbejde selvstændigt, da mange opgaver skal løses på egen hånd rundt i motions- og fitnesscentrene.

Yderligere skal du kunne forstå og følge en fastlagt procedure i forbindelse med dopingkontrol.

Måske er du uddannet i politiet, brandvæsnet eller kriminalforsorgen. Du kan også have en sundhedsfaglig eller idrætsfaglig baggrund, eller på anden måde have erfaring med og indsigt i træningsmiljøer.

Om ADD
ADD’s sekretariat har 15 fuldtidsansatte, der arbejder i Brøndby, samt et større antal fitnesskonsulenter og dopingkontrollanter rundt i Danmark, som arbejder på timebasis. Du kan finde mere information om ADD’s arbejde på www.antidoping.dk.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte ADD på telefon 43 26 25 50.

Ansøgning sendes til Gitte Knudsgaard på e-mail gik@antidoping.dk senest den 11. december 2017. Tiltrædelse snarest.

Anti Doping Danmark
Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20
DK-2605 Brøndby

ADD ønsker gennem målrettet information og uddannelse for forskellige målgrupper at stimulere og udvikle det forebyggende antidopingarbejde i dansk idræt og at påvirke omverdenens holdning til og viden om doping og antidopingarbejdet inden for idrætten.

ADD’s virksomhed omfatter dopingkontrol, oplysningsvirksomhed, forsknings- og udviklingsvirksomhed vedrørende bekæmpelse af doping, deltagelse i internationalt samarbejde om bekæmpelse af doping samt rådgivning og bistand til offentlige myndigheder i sager inden for ADD’s virkeområde.