Samarbejde med spiloperatør styrker indsatsen mod matchfixing

Anti Doping Danmark har indgået en samarbejdsaftale med spiloperatøren Kindred Group. Samarbejdet bidrager til den nationale indsats mod matchfixing, hvor en række forskellige typer af aktører allerede tager del.

Anti Doping Danmark har indgået en samarbejdsaftale med den internationale private spiloperatør, Kindred Group. Samarbejdsaftalen giver mulighed for at udveksle informationer, som kan bidrage til at bekæmpe mathfixing ved f.eks. at forhindre eller afsløre matchfixing.  

”Anti Doping Danmark ser frem til samarbejdet med Kindred Group. Den nationale platform til bekæmpelse af matchfixing samler allerede en række forskellige organisationer fra idrætten, offentlige myndigheder og spillebranchen, og samarbejdet med Kindred Group er med til at styrke indsatsen yderligere fra dansk side,” siger direktør Michael Ask, Anti Doping Danmark.

”Jeg er glad for, at ADD’s myndighedsstatus har gjort det muligt for en international kommerciel spiloperatør at indgå denne type samarbejde, der kan være med til at sikre en stærkere indsats i arbejdet for  integritet i idrætten.”

Kindred Group er den første internationale private spiloperatør, som Anti Doping Danmark indgår en formel samarbejdsaftale med.

”Matchfixing er en trussel mod hele samfundet,” siger Eric Konings, Sports Betting Integrity Officer hos Kindred Group i en pressemeddelelse.

”Vi arbejder med en ’sig noget, hvis du ser noget’-politik, og vi er taknemmelige for muligheden for at samarbejde med en offentlig myndighed som Anti Doping Danmark og bidrage til den nationale platform i Danmark.”

Anti Doping Danmark samarbejder allerede med en række organisationer i idrætten og på spilleområdet samt med andre offentlige myndigheder som sekretariat for den nationale platform til bekæmpelse af matchfixing.

Læs Kindred Groups pressemeddelelse

Yderligere information
Kommunikationsmedarbejder Ditte Toft, ADD, tlf. 22 91 82 72