Michael Ask er valgt til iNADO's bestyrelse

Interesseorganisationen for nationale antidopingorganisationer, iNADO, valgte ved sin generalforsamling Anti Doping Danmarks direktør, Michael Ask, til bestyrelsen.

Ved iNADO’s generalforsamling i Lausanne lørdag den 11. marts 2017 blev ADD’s direktør Michael Ask valgt til bestyrelsen i iNADO.

”Den kommende tid bliver afgørende for det internationale antidopingsystem. Der kommer til at være diskussioner om reformer og om, hvordan vi kan forbedre antidopingarbejdet. Som en del af iNADO’s bestyrelse ser jeg frem til at bidrage til diskussionerne internationalt på vegne af de nationale antidopingorganisationer, som har stor viden om og erfaring i antidopingindsatsen,” siger Michael Ask.

Michael Ask bliver medlem af den otte mand store bestyrelse, der også tæller repræsentanter fra de nationale antidopingorganisationer i Canada, Japan, Tyskland, Australien, Finland, Singapore og Holland.

iNADO repræsenterer de nationale antidopingorganisationer, varetager deres interesser og arbejder for at skabe god praksis i antidopingarbejdet.

Efter lørdagens generalforsamling fortsatte iNADO søndag med en workshop, der diskuterede governance i det internationale antidopingarbejde forud for WADA-symposiet, der finder sted den 13.-15. marts 2017. Ligeledes bidrog ADD’s efterforskningskonsulent Martin Rostgaard med oplæg om ADD’s efterretningsindsats.

I alt 67 nationale antidopingorganisationer er medlem af iNADO.

Yderligere information
Kommunikationskonsulent Ditte Toft Clausen, ADD, tlf. 22 91 82 72
Direktør Michael Ask, ADD, tlf. 25 55 10 14