Nyheder

Søg

22.01.18 Konference om forebyggelse af doping blandt unge i idræts- og fitnessmiljøer

Kulturministeriet, Sundheds- og Ældreministeriet og Anti Doping Danmark inviterer til konference om forebyggelse af motionsdoping blandt unge.

Læs mere

18.01.18 NADO-ledere efterlyser gennemsigtighed omkring udvælgelsen af russiske udøvere til vinter-OL

Få uger før de olympiske vinterlege i Pyeongchang er der fortsat usikkerhed om kriterierne, der skal definere, hvilke russiske udøvere der kan deltage ved legene. Anti Doping Danmark efterlyser sammen med 18 andre nationale antidopingorganisationer offentliggørelse af de objektive kriterier for udvælgelsen.

Læs mere

29.12.17 Ny dopingliste 2018

Vær opmærksom på, at den nye dopingliste for 2018 træder i kraft den 1. januar 2018.

Læs mere

27.11.17 Anti Doping Danmark indstiller forskere til Kulturministerens Idrætspris

Forskning i bivirkninger på kort og lang sigt ved brug af anabole androgene steroider har vakt international genklang. Derfor indstiller Anti Doping Danmark forskerne Jon Bjarke Rasmussen og Caroline Kistorp til Kulturministeriets Idrætspris.

Læs mere

14.11.17 Nyt på Dopingslisten 2018

Den danske version af WADA’s Dopingsliste 2018 er offentliggjort med beskrivelse af de væsentlige ændringer med virkning fra 2018.

Læs mere

25.10.17 SKAT og ADD indgår samarbejdsaftale

Anti Doping Danmark og SKAT har indgået en formel samarbejdsaftale med henblik på at sikre en mere effektiv og koordineret indsats i bekæmpelsen af doping og matchfixing.

Læs mere

14.09.17 NADO-ledere: IOC bør udelukke Ruslands Olympiske Komité fra vinter-OL

Manglende russisk vilje til at tage konsekvensen af McLaren-rapporterne bør få konsekvenser ved vinter-OL, lyder det fra en række nationale antidopingledere.

Læs mere

25.08.17 Spil til stregen: Bedre spillekultur i eliteidrætten

En spillepolitik med retningslinjer for gambling skal gøre det lettere for aktive i eliteidrætten at agere på spillemarkedet og undgå faldgruber som ludomani og risiko for matchfixing.

Læs mere

11.07.17 Samarbejde med spiloperatør styrker indsatsen mod matchfixing

Anti Doping Danmark har indgået en samarbejdsaftale med spiloperatøren Kindred Group. Samarbejdet bidrager til den nationale indsats mod matchfixing, hvor en række forskellige typer af aktører allerede tager del.

Læs mere

28.06.17 Pas på risikoen for forurenede kosttilskud

Idrætsudøvere skal altid være opmærksomme på de kosttilskud, de indtager. En aktuel dopingsag bekræfter, at kosttilskud kan være forurenet med forbudte dopingstoffer.

Læs mere