Nyheder

Søg

11.07.17 Samarbejde med spiloperatør styrker indsatsen mod matchfixing

Anti Doping Danmark har indgået en samarbejdsaftale med spiloperatøren Kindred Group. Samarbejdet bidrager til den nationale indsats mod matchfixing, hvor en række forskellige typer af aktører allerede tager del.

Læs mere

28.06.17 Pas på risikoen for forurenede kosttilskud

Idrætsudøvere skal altid være opmærksomme på de kosttilskud, de indtager. En aktuel dopingsag bekræfter, at kosttilskud kan være forurenet med forbudte dopingstoffer.

Læs mere

12.06.17 Mød Anti Doping Danmark på Folkemødet

Anti Doping Danmark er med ved Folkemødet 2017. Mød os til en snak, og deltag i debatten ved arrangementerne, hvor Anti Doping Danmark er med.

Læs mere

12.06.17 Anti Doping Danmarks Årsberetning 2016

Anti Doping Danmark har offentliggjort sin Årsberetning 2016, der giver et overblik over organisationens indsatser og resultater i 2016.

Læs mere

25.05.17 Stor stigning i Anti Doping Danmarks besøg i motions- og fitnesscentre

I 2016 gennemførte Anti Doping Danmark et rekordhøjt antal besøg i landets motions- og fitnesscentre. Over 1.200 gange besøgte Anti Doping Danmarks fitnesskonsulenter motions- og fitnesscentrene.

Læs mere

10.05.17 Stop Doping: Sig noget, hvis du ser noget!

Anti Doping Danmark lancerer en Stop Doping-kampagne, der gør opmærksom på muligheden for at videregive kendskab til doping i idrætsmiljøerne.

Læs mere

28.03.17 iNADO svarer på IOC's antidopingdeklaration

I en erklæring svarer sammenslutningen af nationale antidopingorganisationer på IOC’s deklaration med forslag til antidopingreformer.

Læs mere

13.03.17 Anti Doping Danmark bakker op om et styrket og mere uafhængigt WADA

iNADO har efter sin generalforsamling offentliggjort en erklæring, der opfordrer til et styrket WADA med øget uafhængighed i fremtiden.

Læs mere

13.03.17 Michael Ask er valgt til iNADO's bestyrelse

Interesseorganisationen for nationale antidopingorganisationer, iNADO, valgte ved sin generalforsamling Anti Doping Danmarks direktør, Michael Ask, til bestyrelsen.

Læs mere

27.01.17 Anti Doping Danmark og Spillemyndigheden indgår samarbejde

En ny samarbejdsaftale mellem Anti Doping Danmark og Spillemyndigheden styrker muligheden for at efterforske matchfixing.

Læs mere