Medicin APP

ADD har lanceret app’en ’Antidoping’, som skal gøre det nemt for danske atleter og deres støttepersonale at holde sig orienteret om dansk medicins dopingstatus.

Medicin APP til
iPhone

Få direkte besked når din medicin ændrer dopingstatus!
Download

Medicin APP til Android

Få direkte besked når din medicin ændrer dopingstatus!
Download

Ved at downloade app’en får danske atleter hurtigt overblik over al medicin, som udgives i Danmark, og de kan få direkte besked, når medicin ændrer status i forhold til Dopinglisten.

"Min medicin-service"
Antidoping-app’en giver mulighed for at følge de lægemidler, du ønsker at holde dig opdateret omkring, og dermed hele tiden sikre sig, at den medicin man bruger er tilladt. Man kan også vælge at følge medicin, som er forbudt for atleter i dag, for at holde øje med om det på et tidspunkt bliver tilladt. 

Tilladt medicin til bestemte symptomer
App’en indeholder også en liste over tilladte lægemidler til behandling af bestemte symptomer. Man kan altså søge på fx allergi, diarre eller smerter og få oplyst den medicin, som man kan bruge til behandling uden at få problemer ved en dopingkontrol.

Information & dokumentation
Endelig indeholder app’en WADA’s aktuelle dopingliste, som danner grundlag for de oplysninger, der findes i app’ens medicinliste samt fx muligheden for at gemme søgeresultater i en e-mail.

App’en er tilgængelig til iPhone og Android og kan downloades fra hhv. iTunes App Store og Google Play

Med Antidoping-app’en er man altid opdateret på dansk medicins dopingstatus.