Tidligere gældende lovgivning med relevans for ADD's virke

Til ’Lov om fremme af integritet i idrætten’ hører en række tidligere ændringer, der beskriver den historiske udvikling af lovgivningen vedrørende Anti Doping Danmarks virke.

 

Følgende præsenterer de løbende lovændringer:

Lov af ændring af lov om fremme af dopingfri idræt og ligningsloven

Med lov nr. 536 af den 29. april 2015 ændrer navnet på loven sig til ’Lov om fremme af integritet i idrætten’. Tilføjet er ligeledes regler om bekæmpelse af manipulation af idrætskonkurrencer (matchfixing).

 

Læs ’Lov om ændring af lov om fremme af dopingfri idræt og ligningsloven’

Lov om ændring af lov om udlodning af overskud fra lotteri samt heste- og hundevæddemål og lov om fremme af dopingfri idræt

Lov nr. 1528 af den 27. december 2014 beskriver bl.a. ændringer i sammensætningen af ADD’s bestyrelse og udvidelse af ADD’s opgaveområder til at omfatte anmeldelse og indbringelse af dopingsager.

 

Læs ’Lov om ændring af lov om udlodning af overskud fra lotteri samt heste- og hundevæddemål og lov om fremme af dopingfri idræt’

Lov om ændring af lov om fremme af dopingfri idræt (Dopingregistret)

Lov nr. 379 af den 17. april 2013 med virkning fra den 1. juli 2013 ændrer loven til at omfatte et elektronisk register over dopingsanktionerede.

 

Læs ’Lov om ændring af lov om fremme af dopingfri idræt’

Lov om ændring af lov om fremme af dopingfri idræt (Mærkningsordningen)

Lov nr. 430 af den 29. maj 2008 ændrer loven til at omfatte en mærkningsordning, der gør det obligatorisk for alle landets kommercielle motions- og fitnesscentre at skilte med, hvorvidt de har en samarbejdsaftale med ADD.

 

Læs ’Lov om ændring af lov om fremme af dopingfri idræt’

Lov om fremme af dopingfri idræt

Lov nr. 1438 af den 22. december 2004 beskriver ADD’s virksomhed og opgaver.

 

Læs ’Lov om fremme af dopingfri idræt’