Medicin i udlandet

Har du behov for at købe medicin i udlandet? Undersøg altid i det respektive land, om præparatet indeholder stoffer på Dopinglisten.

Har du behov for at købe medicin i udlandet, skal du være opmærksom på, om medicinen kan indeholde stoffer, der er forbudt i henhold til Dopinglisten.

Vær opmærksom på, at medicin, som købes i udlandet, kan have samme produktnavn som medicin købt i Danmark, men have andre indholdsstoffer – herunder potentielt forbudte dopingstoffer!

Søg medicin online i udlandet
Flere lande har et system til online medicinsøgning. Brug disse, hvis det er muligt.

The Global Drug Reference Online (Global DRO)
For medicinsøgning i Australien, Canada, Japan, Schweiz, Storbritannien og USA kan man benytte Global DRO til at søge på medicin, der er føres i de respektive lande. Medicinoplysningerne baserer sig på den gældende dopingliste fra WADA.

Gå til Global DRO

For en lang række andre lands medicinsøgning, kan man finde links på Global DRO’s hjemmeside:

Oversigt over andre landes medicinsøgning 

Søg efter indholdsstoffer
Yderligere kan man mindske risikoen for uforvarende at indtage forbudte dopingstoffer gennem medicin ved at undersøge indholdsstoffer i medicinen.

Bemærk, at du ikke kan tjekke naturmedicin og kosttilskud via medicinsøgning i hverken Danmark eller andre lande.

Som udøver er du altid ansvarlig for, hvad der er i din krop, ligesom du er ansvarlig for at kende til dopingreglerne. Læs ’Udøverguiden’ for mere information om dit ansvar.

Anti Doping Danmark påtager sig ikke ansvaret for oplysninger på tjenester, som andre nationer udbyder. Læs derfor altid vilkår og betingelser for den enkelte tjeneste grundigt.