Aktuelt

Søg

27.01.17 Anti Doping Danmark og Spillemyndigheden indgår samarbejde

En ny samarbejdsaftale mellem Anti Doping Danmark og Spillemyndigheden styrker muligheden for at efterforske matchfixing.

Læs mere

24.01.17 Vedrørende Micki Nielsen

Anti Doping Danmark skal ikke behandle sagen om den danske professionelle bokser Micki Nielsen, der blev testet positiv for testosteron efter en kamp i Sydafrika i juni 2016.

Læs mere

11.01.17 Russiske idrætsorganisationer bør udelukkes fra international konkurrence

Behovet for konsekvenser efter beviser for statsorganiseret doping i Rusland og øget uafhængighed i antidopingarbejdet var blandt hovedpointerne på et møde mellem ledere fra antidopingorganisationer fra hele verden.

Læs mere

05.01.17 Kommercielle motions- og fitnesscentre får ny samarbejdsaftale

Anti Doping Danmark og Dansk Fitness & Helse Organisation har underskrevet en ny aftale for samarbejde om forebyggelse af motionsdoping i kommercielle motions- og fitnesscentre.

Læs mere

23.12.16 Kulturministeriet udpeger bestyrelse til Anti Doping Danmark

Anti Doping Danmarks bestyrelse fortsætter med samme hold fra 1. januar 2017, efter at tre bestyrelsesmedlemmer er genbeskikket for fire år

Læs mere

21.12.16 Anti Doping Danmark og politiet øger samarbejdet

En ny samarbejdsaftale mellem Rigspolitiet og Anti Doping Danmark skal danne rammen om et tættere samarbejde mellem de to myndigheder med henblik på at styrke bekæmpelsen af doping og matchfixing.

Læs mere

19.12.16 Nyt ph.d.-projekt til Anti Doping Danmark

Et nyt erhvervs-ph.d.-projekt i samarbejde mellem Anti Doping Danmark, Københavns Universitet og Norges laboratorium for dopinganalyse skal undersøge nye metoder til dopingkontrol.

Læs mere

30.11.16 Opbevaring af dopingprøver til senere re-analyse

Anti Doping Danmark fryser løbende dopingprøver fra danske atleter ned til senere re-analyse. Forbedringer af dopinganalyser gør det muligt i større omfang at afsløre brug af forbudte stoffer.

Læs mere

14.11.16 Dansk-tysk samarbejde om bekæmpelse af doping

Anti Doping Danmark har indgået en aftale med den tyske antidopingorganisation, NADA, om udveksling af information på dopingområdet.

Læs mere

09.11.16 Anti Doping Danmark indstiller Dansk Triatlon Forbund til Kulturministerens Idrætspris

Dansk Triatlon Forbunds ekstraordinære indsats for at skabe en dopingfri idrætskultur i triatlon er indstillet til Kulturministerens Idrætspris 2016 af Anti Doping Danmark.

Læs mere