Aktuelt

Søg

25.05.17 Stor stigning i Anti Doping Danmarks besøg i motions- og fitnesscentre

I 2016 gennemførte Anti Doping Danmark et rekordhøjt antal besøg i landets motions- og fitnesscentre. Over 1.200 gange besøgte Anti Doping Danmarks fitnesskonsulenter motions- og fitnesscentrene.

Læs mere

10.05.17 Stop Doping: Sig noget, hvis du ser noget!

Anti Doping Danmark lancerer en Stop Doping-kampagne, der gør opmærksom på muligheden for at videregive kendskab til doping i idrætsmiljøerne.

Læs mere

28.03.17 iNADO svarer på IOC's antidopingdeklaration

I en erklæring svarer sammenslutningen af nationale antidopingorganisationer på IOC’s deklaration med forslag til antidopingreformer.

Læs mere

13.03.17 Anti Doping Danmark bakker op om et styrket og mere uafhængigt WADA

iNADO har efter sin generalforsamling offentliggjort en erklæring, der opfordrer til et styrket WADA med øget uafhængighed i fremtiden.

Læs mere

13.03.17 Michael Ask er valgt til iNADO's bestyrelse

Interesseorganisationen for nationale antidopingorganisationer, iNADO, valgte ved sin generalforsamling Anti Doping Danmarks direktør, Michael Ask, til bestyrelsen.

Læs mere

27.01.17 Anti Doping Danmark og Spillemyndigheden indgår samarbejde

En ny samarbejdsaftale mellem Anti Doping Danmark og Spillemyndigheden styrker muligheden for at efterforske matchfixing.

Læs mere

24.01.17 Vedrørende Micki Nielsen

Anti Doping Danmark skal ikke behandle sagen om den danske professionelle bokser Micki Nielsen, der blev testet positiv for testosteron efter en kamp i Sydafrika i juni 2016.

Læs mere

11.01.17 Russiske idrætsorganisationer bør udelukkes fra international konkurrence

Behovet for konsekvenser efter beviser for statsorganiseret doping i Rusland og øget uafhængighed i antidopingarbejdet var blandt hovedpointerne på et møde mellem ledere fra antidopingorganisationer fra hele verden.

Læs mere

05.01.17 Kommercielle motions- og fitnesscentre får ny samarbejdsaftale

Anti Doping Danmark og Dansk Fitness & Helse Organisation har underskrevet en ny aftale for samarbejde om forebyggelse af motionsdoping i kommercielle motions- og fitnesscentre.

Læs mere

23.12.16 Kulturministeriet udpeger bestyrelse til Anti Doping Danmark

Anti Doping Danmarks bestyrelse fortsætter med samme hold fra 1. januar 2017, efter at tre bestyrelsesmedlemmer er genbeskikket for fire år

Læs mere